Rapportage: Weekstaat rapport

Klik hier om meer te lezen over rapportage mogelijkheden voor beheerders.

Weekstaat rapport

Via een weekstaat rapport kan er een overzicht worden gegenereerd van de weekstaten van alle medewerkers tegelijk. In dit rapport kan je zien of de medewerker de weekstaat heeft ingediend en of deze al is goedgekeurd. Dit scherm is toegankelijk vanaf het linker menu. Ga naar ‘TIJDSREGISTRATIE (bovenaan de pagina)’ ⇒ ‘Rapportage’ ⇒‘Weekstaat’.

Filters instellen

• Jaar; Kies een jaar.
  • Week; Kies de week waarvan je wil controleren of de medewerkers hun weekstaat hebben ingediend of zijn goedgekeurd.

Zodra je alle gewenste gegevens ingevuld hebt, kies je exporteren. ‘Exporteren’ weergeeft het rapport in MS Excel voor je te verzenden naar de gewenste persoon.

Hierboven wordt een voorbeeld van een uitgedraaid rapportage getoond. Bovenin zie je verschillende kopjes zoals Naam, Aantal ingediend enz.

Naam: Hier vindt je de naam van de medewerkers in terug

Aantal ingediend: Hier vindt je terug hoeveel uur de medewerker heeft ingediend

Aantal goedgekeurd: Hier vindt je terug hoeveel uur is goedgekeurd

Goedgekeurd door: Hier vindt je terug wie de weekstaat heeft goedgekeurd

Opmerking: Als er een Opmerking bij de weekstaat is ingevuld kan je deze hier terugvinden