Registratie Assistent Stap 6

Stap 6:

Dit is de laatste stap van de Registratie Assistent. U heeft succesvol alle stappen doorlopen, wat betekent dat u nu geregistreerd bent. Het laatste wat u nu moet doen is naar uw e-mailinbox gaan, en de e-mail van VrijeDagen opzoeken. In deze e-mail staat een link, die u moet volgen om uw e-mailadres te bevestigen. Zodra u uw e-mailadres heeft bevestigd, bent u klaar met registreren!
Let op! De bevestigingsmail kan in uw spam, ongewenst, onbelangrijk, of overig folder terechtkomen, afhankelijk van uw e-mail service. Check ook deze mappen als u de e-mail niet in uw inbox heeft ontvangen.

Klik op “Opnieuw beginnen” om opnieuw te beginnen, of klik op “Inloggen” om naar de inlogpagina te gaan.

Klik hier om terug te gaan naar de uitleg over Stap 1.

Klik hier voor een overzicht van de Registratie Assistent uitleg.