Registratieprocedure assistent

Registratie

Het VrijeDagen team is bezig geweest met verbeterde beveiliging en authenticatie binnen de applicatie. Deze veranderingen hebben onder andere te maken met de nieuwe wetgeving omtrent databeveiliging (AVG). Dit betekent dat alle VrijeDagen gebruikers opnieuw een registratieprocedure moeten doorlopen. De procedure verloopt door middel van een wizard: een stapsgewijze online procedure die per stap uitlegt wat u moet doen. Dit proces is nodig omdat we nieuwe eisen hebben gesteld aan de gebruikersnamen en wachtwoorden. Hierdoor wordt de VrijeDagen applicatie veiliger en betrouwbaarder.

Voor gedetailleerde informatie en uitleg over de verschillende stappen in de registratie assistent, zie de support pagina’s hieronder:

Heeft u liever een voorbeeld van het doorlopen van de registratieprocedure? Bekijk dan het filmpje hieronder:

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik me registreren als ik al inloggegevens heb?

Er zijn verbeteringen in authenticatie en beveiliging doorgevoerd, waardoor de inloggegevens van alle gebruikers aan bepaalde eisen moeten voldoen. VrijeDagen werkt nu bijvoorbeeld met sterke wachtwoorden. Dat betekent dat wachtwoorden minimaal een cijfer, een niet alfanumeriek teken (@$!%*?&()#), een hoofdletter en een kleine letter moeten bevatten. Deze wachtwoorden zijn veiliger en kunnen minder makkelijk achterhaald worden. Doordat eisen zoals deze zijn gesteld moeten wij zorgen dat alle gebruikers hieraan voldoen. Lees hier meer algemene informatie over deze veranderingen, en waarom ze noodzakelijk zijn.

Moet ik elke keer als ik wil inloggen deze registratie assistent doorlopen?

Nee, je hoeft deze registratie procedure maar één keer te doorlopen. De gebruikersnaam, of e-mailadres, en het wachtwoord dat je bij deze registratie invult kan later gebruikt worden om in de VrijeDagen omgeving in te loggen.

Waarom ziet de website er zo anders uit?

Wij zijn bezig met het herontwerpen van de gehele VrijeDagen website en alle apps. Het ontwerp van deze registratie website is ook hoe VrijeDagen eruit gaat zien!

Klik hier om naar de uitleg over Stap 1 te gaan.