Tijdelijke vervanger

Klik hier als je een beheerder bent, en meer wilt weten over de instellingen van tijdelijke vervangers.

Een tijdelijke vervanger aanstellen

In het ‘profiel’ kan je een tijdelijke vervanger aanstellen.

Bij tijdelijke afwezigheid, bijvoorbeeld bij ziekte of vakantie. Kil hiervoor met je op je initialen rechtsboven in het scherm. Druk vervolgens op ‘profiel’ om naar het scherm van je persoonlijke profiel te gaan.

Vanaf het moment dat je deze tijdelijke vervanger selecteert gaan dan ook alle aanvragen naar de geselecteerde manager toe, je zult hier geen bericht meer van krijgen.

Mocht je toch berichten willen blijven ontvangen, dan kan je de checkbox voor “Mail ontvangen bij vervanger” aanvinken na het selecteren van een tijdelijke vervanger.

Zodra je weer terug bent van vakantie of ziekte, kan dit weer ongedaan gemaakt worden in dezelfde schermen als waar je het hebt ingesteld.

Klik hier als je een beheerder bent, en meer wilt weten over de instellingen van tijdelijke vervangers.