Voorbeeld brief om personeel te informeren over het nieuwe inloggen

Beste medewerker,

VrijeDagen en de AVG
Je hebt het vast al voorbij zien komen: vanaf 25 mei gaat er een nieuwe wetgeving in met betrekking tot data beveiliging, de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Deze wetgeving beschrijft een aantal eisen voor verwerkers van data. Daardoor zullen zich in jouw omgeving ook veranderingen gaan voordoen, omdat verwerkers van jouw informatie hun beveiliging aanscherpen, of de algemene voorwaarden aanpassen. Onze verlofregistratiesysteem VrijeDagen, als verwerker van informatie, moet zich daar dus ook aan gaan houden.

Registratie
Binnenkort zul je een andere inlogpagina zien als je naar jouw VrijeDagen website gaat (bedrijfsnaam.vrijedagen.nl). Ook als je een bestaande gebruiker bent, moet je toch even een korte registratie doorlopen. In het kort: je moet jouw huidige inloggegevens invullen en daarna nieuwe inloggegevens aanmaken. De nieuwe gebruikersnaam moet minstens 4 tekens zijn, en moet uniek zijn. Het wachtwoord moet minstens 6 tekens bevatten, waarvan minstens één hoofdletter, één kleine letter, één cijfer, en één speciaal teken. Volg de instructies op het scherm, en je bent zo klaar met de registratie!

Vind hier alle informatie en hulp bij de registratie middels de Registratie Assistent.

Download vertaling in het Frans

Download vertaling in het Italiaans

Download vertaling in het Duits

Download vertaling in het Pools

Download vertaling in het Russisch

Download vertaling in het Spaans

Download vertaling in het Turks

Alvast bedankt,

Het HR Team & het VrijeDagen Team