Het is niet langer meer mogelijk om in te loggen met je Facebook gegevens

Helaas kunnen we niet langer meer de service aanbieden om in te loggen met je Facebook inloggegevens. We adviseren je om in te loggen via de optie gebruikersnaam/wachtwoord op https://login.vrijedagen.nl

Het is wel nog steeds mogelijk om via je profiel om je Microsoft of Google account te koppelen aan je VrijeDagen account.

Mocht je toch nog inlogproblemen hebben dan helpt ons team je graag verder.

Excuses voor het ongemak namens het VrijeDagen team