Inloggen op Vrijedagen.nl

Welkom!  logo_nl

Voor het eerst inloggen bij Vrijedagen.nl

Via een e-mail heb je met  een activatielink een gebruikersnaam en wachtwoord gemaakt om te kunnen inloggen bij een specifieke URL (webadres) van Vrijedagen.nl. Gaat naar https://JOUWDOMEIN.vrijedagen.nl of https://login.vrijedagen.nl. Log in met je persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord.

Na het inloggen kom je op de startpagina en kan je via de side-bar uit de volgende opties kiezen;
medewerker side bar