Wachtwoord vergeten

Indien je je wachtwoord vergeten bent, ga je naar het inlogscherm van Vrijedagen.nl en klik je op ‘wachtwoord vergeten’. Voer je gebruikersnaam en e-mailadres in en een nieuw wachtwoord zal worden toegezonden naar je e-mail adres. Let op: het is handig om eerst je gebruikersnaam op te vragen, dan weet je welke juiste gebruikersnaam gekoppeld zit aan je account.

Klik hier om meer te lezen over het wijzigen van je wachtwoord.

Klik hier om meer te lezen over het inzien van je profiel.