Nieuwsbrief Oktober 2016

In deze editie introduceren we 3 verbeteringen

Tonen we wat er allemaal mogelijk is met de Vrijedagen App

We introduceren een manier om collectief contracten te kunnen wijzigen

Laten we zien hoe medewerkers makkelijker hun aanvragen kunnen beheren

Vrijedagen App

Vanaf woensdag 26 oktober lanceren we de vernieuwde versie van de Vrijedagen App. De hele app is in een nieuw jasje gestoken, enkele punten zijn verbeterd en er zijn extra functionaliteiten toegevoegd.

Stel je management team ervan op de hoogte dat ze voortaan de app kunnen gebruiken om verlof goed te keuren en de ziekmeldingen te beheren.

overzicht

Naast enkele bugfixes zijn de grootst doorgevoerde veranderingen,

• dat Managers nu ook het verlof goed kunnen keuren via de app
  • dat het nu ook mogelijk is om de ziekmeldingen te beheren via de app voor Administratoren en Managers.

Collectief Contracten Wijzigen

Het kan wel eens voorkomen dat er om een bepaalde redenen medewerkers een wijziging in hun contract krijgen. Dit wordt dan normaal gesproken handmatig aangepast via het Medewerker wijzigen scherm van deze medewerker. Wanneer het om een groter aantal medewerkers gaat, kost het veel tijd om dit allemaal apart aan te passen. Je kunt hiervoor het collectief contract wijzigen gebruiken om in grotere hoeveelheden aanpassingen tegelijk door te voeren, en hier een ingangsdatum aan te koppelen.

collectieve contract wijziging opties

Met deze nieuwe optie is het dus mogelijk om voor iedereen of een selectie van de medewerkers het Dienstverband, Percentage en/of Rooster te wijzigen op een gespecificeerde datum. Deze optie is nu al aan jullie Vrijedagen systeem toegevoegd en vind je onder de optie Administratie –> Collectief Contracten Wijzigen

Aanvragen Overzicht

Via het Aanvragen Overzicht vindt elke medewerker een overzicht van alle aanvragen die;

aanvragen overzicht

1. In aanvraag zijn. Dus de manager moet deze aanvragen nog goedkeuren.
  2. Geannuleerd worden. Dus de manager moet deze geannuleerde aanvragen nog goedkeuren.
  3. Afgekeurd zijn. Deze aanvragen zijn dus afgekeurd door de manager.
  4. Goedgekeurd zijn. Deze aanvragen zijn dus goedgekeurd door de manager.
  5. Gewijzigd zijn. Deze aanvragen zijn gewijzigd en dit is ook al goedgekeurd door de manager.
  6. Geannuleerd zijn. Deze aanvragen zijn geannuleerd en de manager heeft hier ook al zijn goedkeuring voor gegeven.

Deze optie is nu al aan jullie Vrijedagen systeem toegevoegd en vind je onder de optie Verlof –> Aanvragen Overzicht

banner_1

Met VrijedagenNu willen wij je periodiek informatie geven hoe je meer uit de Vrijedagen applicatie kunt halen.

Vrijedagen.nl staat niet stil. Elke dag werken programmeurs aan het verbeteren van de Vrijedagen applicatie. We hebben gemerkt dat gebruikers met plezier met onze applicatie werken. Echter krijg je vaak niet mee wat er zoal mogelijk gemaakt wordt om de verlof of tijd registratie nog efficiënter te maken.

Door periodiek, proactief te voorzien van informatie die veelal ook op onze website (www.vrijedagen.nl) of op onze supportpagina (https://support.vrijedagen.nl/) te vinden is willen wij je de gelegenheid geven om meer uit Vrijedagen.nl te halen.

In de komende edities gaan we in op:

• Nieuwe Updates en ontwikkelingen
  • Vernieuwde modules
  • De integratie met uren en tijdregistratie
  • Het Vrijedagen Partner Programma
  • Tevens zullen we functies gaan voorzien van instructie video’s
  • Er komt een webshop waarin je makkelijk zelf extra modules en licenties kunt aanschaffen.

Met Vriendelijke groet
Het Vrijedagen team