Systeem instellingen: Verloftype koppelingen

Klik hier om meer te lezen over de algemene systeem instellingen.

Klik hier om meer te lezen over de aanvullende opties.

Klik hier om meer te lezen over het inzien van licentie informatie.

Verloftype koppelingen

Alle instellingen die onder het tabblad verloftype koppelingen staan

Verloftype uitzonderingsregels voor speciale dag
Deze regel is bedoeld voor de Belgische wetgeving. Indien een feestdag in het weekend valt, krijgt men daar een verlofdag voor terug.
Door hier aan te geven op welk verloftype deze extra dagen dienen te worden teruggeboekt zal het systeem dit zelf doen, a.d.h.v. de feestdagen zoals ze zijn ingevoerd bij de speciale dagen. Deze speciale dagen zijn in te stellen bij ‘Instellingen (tandwiel icoon rechtsboven)’ ⇒ ‘Stamgegevens’ ⇒ ‘Speciale dagen’.

Door “op zaterdag” of “op zondag” te selecteren geef je aan voor welke dag(en) in het weekend deze regeling geldt.

Standaard type voor ziekmeldingen
Indien je ook de module ziekmelden gebruikt kan hier het verloftype ‘ziek’ worden gekoppeld aan deze functie. Deze dient eerst nog te worden aangemaakt bij de verloftypes als dat nog niet is gedaan en dient te worden toegevoegd in alle dienstverbanden. Op deze manier worden de ziektedagen geboekt op het verloftype ziek, als er via de module ziekmelden wordt gewerkt met de ziekteregistratie.

Met de optie ‘aanvragen per’ kun je de minimale hoeveelheid van een aanvraag van een specifiek verloftype instellen. Druk hiervoor op ‘nieuwe toevoegen’;

Klik hier om meer te lezen over de algemene systeem instellingen.

Klik hier om meer te lezen over de aanvullende opties.

Klik hier om meer te lezen over het inzien van licentie informatie.