Verkoop verlof aanvragen

Klik hier om meer te lezen over verkoop verlof aanvragen voor een ander.

Klik hier om meer te lezen over verlof verkoop aanvragen keuren als manager.

Klik hier om meer te lezen over verkoop verlof instellen als beheerder.

Klik hier om meer te lezen over verkoop verlof verwerken als beheerder (uit te betalen).

Verkoop verlof aanvragen

Als medewerker kun je zelf een verkoop verlof aanvraag doen doen via ‘Verlof’ ⇒ ‘Verkopen’.

Selecteer een maand: Vanaf welke maand wens je de aanvraag in te laten gaan.

Saldo: Vanaf welke verloftype wens je saldo te verkopen.

Huidige Saldo: Wat is het saldo op het verloftype geselecteerd bij de optie Saldo.

Maximaal te verkopen aantal: Wat is het verkoopbare saldo op het verloftype geselecteerd bij de optie Saldo.

Aantal uur: Vul hier het aantal uur in dat je wenst te verkopen.

Saldo na Verkoop: Wat wordt het saldo van dit verloftype na verkoop.

Verdeeld over: Het is mogelijk om het verlof verkoop uit te smeren over meerdere maanden. Op deze manier ontvangt de aanvrager over een langere periode meer salaris door het verkochte verlof. Indien dit niet wenselijk is vul je hier 1 (maand) in. Wens je het bijvoorbeeld over 3 maanden te verdelen dan vul je 3 in dit veld in.

Reden: Hier kun je (optioneel) een reden opgeven waarom je het verlof wenst te verkopen.

Klik hier om meer te lezen over verkoop verlof aanvragen voor een ander.

Klik hier om meer te lezen over verlof verkoop aanvragen keuren als manager.

Klik hier om meer te lezen over verkoop verlof instellen als beheerder.

Klik hier om meer te lezen over verkoop verlof verwerken als beheerder (uit te betalen).