Verkoop verlof keuren

Klik hier om meer te lezen over verkoop verlof aanvragen.

Klik hier om meer te lezen over verkoop verlof instellen als beheerder.

Klik hier om meer te lezen over verkoop verlof verwerken als beheerder (uit te betalen).

Verkoop verlof keuren

Zodra de aanvraag voor het verkopen van het verlof geplaatst is, krijgt de desbetreffende manager (autorisator) hier bericht van. De manager kan nu via ‘Te keuren aanvragen’ ⇒ ‘Te keuren verlof verkoop’ de aanvragen zien die zijn geplaatst. In dit scherm kan de aanvraag aangevinkt worden. Vervolgens kan je de aanvraag keuren door op de goed- of afkeuren knop te klikken. Na het goedkeuren van de aanvraag wordt de aanvraag bij de beheerder neergelegd voor de afhandeling.

verlof verkoop7

De manager/autorisator kan de lopende aanvraag nog wel annuleren via ‘Te keuren aanvragen’ ⇒ ‘Gekeurde aanvragen’, bij het detail van de aanvraag (omgeslagen pagina icoontje).

verkoop verlof 14

Aanvragen die ook al verwerkt zijn door de beheerder kunnen niet langer meer worden geannuleerd. De knop annuleren zal niet langer meer beschikbaar/zichtbaar zijn in onderstaand overzicht.

verkoop verlof 15

Klik hier om meer te lezen over verkoop verlof aanvragen.

Klik hier om meer te lezen over verkoop verlof instellen als beheerder.

Klik hier om meer te lezen over verkoop verlof verwerken als beheerder (uit te betalen).